Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27788
Title: Гуманітарний компонент професійної підготовки як фактор підвищення культурного рівня студентів
Authors: Головко, О. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Головко О. В. Гуманітарний компонент професійної підготовки як фактор підвищення культурного рівня студентів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 205-206
Series/Report no.: Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27788
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-205-206.pdf136.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.