Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27788
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоловко, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-22T16:12:21Z-
dc.date.available2023-03-22T16:12:21Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationГоловко О. В. Гуманітарний компонент професійної підготовки як фактор підвищення культурного рівня студентів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 205-206uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27788-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.titleГуманітарний компонент професійної підготовки як фактор підвищення культурного рівня студентівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-205-206.pdf136.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.