Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВарипаєв, О. М.-
dc.date.accessioned2023-03-22T16:07:51Z-
dc.date.available2023-03-22T16:07:51Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationВарипаєв О. М. «Осьовий час» як початок релігійно-філософського осмислення потреб. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 203-204uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27787-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15-
dc.title«Осьовий час» як початок релігійно-філософського осмислення потребuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-203-204.pdf136.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.