Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27787
Назва: | «Осьовий час» як початок релігійно-філософського осмислення потреб |
Автори: | Варипаєв, О. М. |
Дата публікації: | 15-тра-2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Варипаєв О. М. «Осьовий час» як початок релігійно-філософського осмислення потреб. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 203-204 |
Серія/номер: | Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі;Секція 15 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27787 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-203-204.pdf | 136.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.