Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27770
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютін, С. В.-
dc.date.accessioned2023-03-22T15:19:02Z-
dc.date.available2023-03-22T15:19:02Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationСелютін С. В. Концептуальні підходи до формування стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства на основі фрактальних структур. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 179-180uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27770-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМенеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14-
dc.titleКонцептуальні підходи до формування стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства на основі фрактальних структурuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-179-180.pdf135.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.