Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 105 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011-05-19
Сучасні проблеми організації самостійної роботи студентів під час вивчення курсу «Комерційне товарознавство»
Зоря, Р. Р.
2011-05-19
Радіопротекторні властивості нових концентрованих томатопродуктів
Дубініна, А. А.
;
Ольховська, В. С.
;
Жук, В. А.
2011-05-19
Дослідження вологопроникності натуральних ковбасних оболонок
Онищенко, В. М.
;
Янчева, М. О.
;
Островерх, І.С.
2011-05-19
Подовження терміну зберігання бісквітних напівфабрикатів
Черевична, Н. І.
;
Самохвалова, О. В.
;
Богомолов, О. В.
2011-05-19
Дослідження якості майонезів під час зберігання
Хацкевич, Ю. М.
;
Дьяков, О. Г.
;
Іванченко, О. С.
2011-05-19
О проблеме повышения экологической эффективности предприятий пищевой промышленности
Воинова, С. А.
;
Воинов, А. П.
2011-05-19
Визначення вмісту нітратів у баклажанах, що реалізуються на ринку міста Харкова
Дубініна, А.А.
;
Овчиннікова, І.Ф.
;
Скуріхіна, Л.А.
2011-05-19
Особенности преподавания товароведения продовольственных товаров будущим учителям трудового обучения
Шильман, Л. З.
;
Кобрин, В. Н.
;
Постнова, О. Н.
2011-05-19
Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.
Щербакова, Т. В.
;
Потапов, В. О.
;
Гапонцева, О. В.
2011-05-19
Органолептичні показники якості помологічних сортів яблук, вирощених у Полтавській області
Юдічева, О. П.
;
Дудка, Т. В.
Discover
Author
8
Одарченко, Д. М.
8
Погожих, М. І.
4
Дубініна, А. А.
4
Потапов, В. О.
3
Даниленко, Л. В.
3
Михайленко, В. Г.
3
Михайлов, В. М.
3
Мовчан, А. О.
3
Поперечний, А. М.
3
Торяник, Д. О.
.
next >
Date issued
105
2011