Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27686
Назва: Особливості застосування інноваційних технологій в організації самостійної роботи студентів
Автори: Федоренко, Н. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Федоренко Н. М. Особливості застосування інноваційних технологій в організації самостійної роботи студентів. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 417-418.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27686
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_31.05.19-417-418.pdf119.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.