Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27584
Title: Покращення якості виробництва фруктових паст
Authors: Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Попова, Тетяна Вікторівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Попова Т. В. Покращення якості виробництва фруктових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 49-50.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27584
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_49-50.pdf90.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.