Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27584
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Попова, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-21T08:24:26Z | - |
dc.date.available | 2023-03-21T08:24:26Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Попова Т. В. Покращення якості виробництва фруктових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 49-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27584 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Покращення якості виробництва фруктових паст | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_49-50.pdf | 90.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.