Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-03-21T08:24:26Z-
dc.date.available2023-03-21T08:24:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗагорулько О. Є., Загорулько А. М., Попова Т. В. Покращення якості виробництва фруктових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 49-50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27584-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПокращення якості виробництва фруктових пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_49-50.pdf90.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.