Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27567
Title: | Аналіз ефективності використання системи кейтерингового обслуговування та кейтерингового обладнання в закладах готельно-ресторанного господарства |
Authors: | Горєлков, Дмитро Вікторович Червоний, Віталій Миколайович Подлепіна, Поліна Олександрівна |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Горєлков Д. В., Червоний В. М., Подлепіна П. О. Аналіз ефективності використання системи кейтерингового обслуговування та кейтерингового обладнання в закладах готельно-ресторанного господарства. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 135-136. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27567 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_135-136.pdf | 89.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.