Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27554
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Геннадій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Червоний, Віталій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Яковлєв, Олег Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-21T06:30:59Z | - |
dc.date.available | 2023-03-21T06:30:59Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В.Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 175-176. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27554 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_175-176.pdf | 234.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.