Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Геннадій Михайлович-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorЯковлєв, Олег Володимирович-
dc.date.accessioned2023-03-21T06:30:59Z-
dc.date.available2023-03-21T06:30:59Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М., Яковлєв О. В.Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 175-176.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27554-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_175-176.pdf234.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.