Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2753
Title: Бджолина перга як біодобавка при виготовленні хліба
Authors: Сиромятников, П. С.
Смілик, Д. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сиромятніков П. С., Смілик Д. А. Бджолина перга як біодобавка при виготовленні хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 534-538 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2753
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-534-538.pdf389.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.