Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2753
Title: | Бджолина перга як біодобавка при виготовленні хліба |
Authors: | Сиромятников, П. С. Смілик, Д. А. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Сиромятніков П. С., Смілик Д. А. Бджолина перга як біодобавка при виготовленні хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 534-538 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2753 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-534-538.pdf | 389.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.