Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСиромятников, П. С.-
dc.contributor.authorСмілик, Д. А.-
dc.date.accessioned2022-07-06T09:57:46Z-
dc.date.available2022-07-06T09:57:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСиромятніков П. С., Смілик Д. А. Бджолина перга як біодобавка при виготовленні хліба. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 534-538 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2753-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБджолина перга як біодобавка при виготовленні хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-534-538.pdf389.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.