Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27464
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-20T11:52:23Z | - |
dc.date.available | 2023-03-20T11:52:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Серік М. Л. Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасност: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТі, 2017. С. 293-294. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27464 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_293-294.pdf | 87.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.