Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27464
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.date.accessioned2023-03-20T11:52:23Z-
dc.date.available2023-03-20T11:52:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСерік М. Л. Використання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасност: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТі, 2017. С. 293-294.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27464-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання білково-мінеральних інгредієнтів у виробництві м'ясних харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_293-294.pdf87.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.