Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидова, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-03-20T11:39:13Z-
dc.date.available2023-03-20T11:39:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДавидова О. Ю. Розробка концепції управління підприємством готельно-ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 155-156.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27451-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка концепції управління підприємством готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_155-156.pdf732.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.