Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27450
Назва: Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу
Автори: Федак, Наталія Василівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Старицький, О.С.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Федак Н. В., Діхтярь А. М., Старицький О. С. Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 313-314.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27450
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_313-314.pdf100.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.