Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27380
Title: Нові види морозива для оздоровчого харчування
Authors: Руда, Л. В.
Берестова, А. А.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Руда Л.В., Берестова А.А. Нові види морозива для оздоровчого харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Погарська В. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 110
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27380
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-110.pdf135.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.