Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27354
Title: Вплив низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання пастоподібних смакових добавок із часнику
Authors: Кухаренко, І. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кухаренко І. В. Вплив низькотемпературного подрібнення на біологічно активні речовини під час отримання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 105пастоподібних смакових добавок із часнику.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27354
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-105.pdf160.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.