Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27350
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІзотова, Г. І.-
dc.date.accessioned2023-03-19T13:29:01Z-
dc.date.available2023-03-19T13:29:01Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationІзотова Г. І. Розробка порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів на основі наноструктурованих барвників із чорної смородини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Какадій Ю. П. Харків. 2012. Ч. 1. С. 103uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27350-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка порошкоподібних сумішей для молочних коктейлів на основі наноструктурованих барвників із чорної смородиниuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-103.pdf230.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.