Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2729
Название: Інноваційний підхід щодо визначення якості дійкової гуми доїльних стаканів
Авторы: Брагінець, М. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Брагінець М. В., Лабчевський А. А., Короговнік А. О. Інноваційний підхід щодо визначення якості дійкової гуми доїльних стаканів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 497-498 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2729
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-497-498.pdf288.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.