Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27274
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧміль, Г. Л.-
dc.contributor.authorМороз, Т. Б.-
dc.date.accessioned2023-03-17T15:34:03Z-
dc.date.available2023-03-17T15:34:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧміль Г. Л., Мороз Т. Б. Способи збільшення метрик, що впливать на LTV. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 143-144.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27274-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleСпособи збільшення метрик, що впливать на LTVuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk2_14.05.20_143-144.pdf772.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.