Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27253
Title: КРІ як засіб підвищення ефективності на підприємствах галузі
Authors: Грінько, А. П.
Ткаченко, О. П.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Грінько А. П., Ткаченко О. П. КРІ як засіб підвищення ефективності на підприємствах галузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 151-152
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27253
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-141-142.pdf135.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.