Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27253
Title: | КРІ як засіб підвищення ефективності на підприємствах галузі |
Authors: | Грінько, А. П. Ткаченко, О. П. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Грінько А. П., Ткаченко О. П. КРІ як засіб підвищення ефективності на підприємствах галузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 151-152 |
Series/Report no.: | Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27253 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-141-142.pdf | 135.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.