Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27176
Назва: Мониторинг содержания натрия, калия, кальция и магния в продуктах переработки молочной сыворотки
Автори: Волкова, А.С.
Юрченко, О.И.
Титова, Н.П.
Губский, С.М.
Ключові слова: молочная сиворотка;атомно-абсорбционный анализ
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХНУ ім. В. Н. Каразіна
Бібліографічний опис: Волкова А. С., Юрченко О. И., Титова Н. П., Губский С. М. Мониторинг содержания натрия, калия, кальция и магния в продуктах переработки молочной сыворотки. Хімічні Каразінські читання – 2017" (ХКЧ’17): тези доп. IХ Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, 18–20 квітня 2017 р. Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2017. С. 51-52.
Короткий огляд (реферат): Цель данной работы состояла в разработке методики контроля содержания натрия, калия, кальция и магния, составляющих основу минеральной части, в исходном, промежуточных (ретентат, пермеат) и конечном продукте процесса переработки молочной сыворотки подсырной в сухой молочной сыворотке деминерализованной.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27176
ISBN: 978-966-285-403-9
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
volkova_monytorynh_soderzhanyya_natryya_tezy_kharkiv_2017_51-52.pdf327.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.