Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27133
Название: Формування ІК-компетентності науково-педагогічного працівника вищої школи
Авторы: Бубенець, І. Г.
Янчев, В. В.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Бубенець І. Г., Янчев В. В. Формування ІК-компетентності науково-педагогічного працівника вищої школи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 101-102
Серия/номер: Освіта як основа сучасного господарського розвитку;Секція 12
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27133
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t2_15.05.19-101-102.pdf135.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.