Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27133
Title: Формування ІК-компетентності науково-педагогічного працівника вищої школи
Authors: Бубенець, І. Г.
Янчев, В. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Бубенець І. Г., Янчев В. В. Формування ІК-компетентності науково-педагогічного працівника вищої школи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 101-102
Series/Report no.: Освіта як основа сучасного господарського розвитку;Секція 12
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27133
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-101-102.pdf135.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.