Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаевская, Т. Н.-
dc.date.accessioned2023-03-17T08:31:50Z-
dc.date.available2023-03-17T08:31:50Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationМаевская Т. Н. Реологические свойства рыбных белковых масс. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Виннов А. С. Харків. 2012. Ч. 1. С. 86uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27052-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРеологические свойства рыбных белковых массuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-86.pdf173.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.