Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 45 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Способи підвищення енергоефективності процесу сушіння насіннєвого зернаПазюк, Вадим Михайлович
2018Сучасний стан проблеми підвищення енергоефективності процесу сушіння насіння зернових культурПазюк, Вадим Михайлович; Петрова, Жанна Олександрівна; Дуб, Володимир Васильович
2018Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировиниЧуйко, Марина Миколаївна
2014Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквітуШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Гогулько, Надія Валентинівна
2014Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2014Комплексна оцінка якості апарата АРЖМ-0.07-1Костенко, Станіслав Миколайович
2019Вплив шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста і якість хлібаСамохвалова, Ольга Володимирівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Лапицька, Надія Василівна; Степанькова, Галина Вячеславівна; Бондаренко, Марина Миколаївна
2019Вплив насіння чіа на якісні характеристики та хімічний склад кремово-збивних цукерокШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Степанькова, Галина Вячеславівна
2019Якість свинини, що переробляє ТОВ "Тернопільський м’ясокомбінат"Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ришканич, Роман Олександрович; Ромазан, Олександр Вікторович
2018Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумуванняМихайлов, Валерій Михайлович; Хареба, Олена Василівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Мирошник, Катерина Володимирівна