Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасильєва, О. О.-
dc.date.accessioned2022-07-06T07:36:56Z-
dc.date.available2022-07-06T07:36:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВасильєва О. О. Перспективи використання авокадо у технології зефіру. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 444-447 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2697-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи використання авокадо у технології зефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-444-447.pdf300.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.