Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2694
Назва: Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів
Автори: Артамонова, М. В.
Корабель, О. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Артамонова М. В., Корабель О. В. Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 439-440 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2694
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-439-440.pdf288.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.