Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26902
Title: | Актуальність використання водоростевого β-каротину для збагачення харчових продуктів |
Authors: | Висторобець, І. О. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Висторобець І.О. Актуальність використання водоростевого β-каротину для збагачення харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Антоненко С. П. Харків. 2012. Ч. 1. С. 79 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26902 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-79.pdf | 137.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.