Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2688
Назва: Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів.
Автори: Постнова, О. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Постнова О. М. Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 431-433 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2688
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-431-433.pdf296.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.