Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2688
Назва: | Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. |
Автори: | Постнова, О. М. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Постнова О. М. Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 431-433 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2688 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-431-433.pdf | 296.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.