Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26855
Title: Розробка сирокопчених виробів із м’яса індички
Authors: Прокопова, І. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Прокопова І. В. Розробка сирокопчених виробів із м’яса індички. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Большакова В. А. Харків. 2012. Ч. 1. С. 72
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26855
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-72.pdf135.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.