Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26777
Название: | Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methods |
Авторы: | Labazov, Maksym Gubsky, Sergey Samochvalova, Olga |
Ключевые слова: | extraction;grape seed |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Kyiv: NUFT |
Библиографическое описание: | Labazov М., Gubsky S., Samochvalova O. Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methods. Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 84 International scientific conference of young scientist and students, April 23-24, 2018. Kyiv: NUFT, 2018. Part 2. P. 509. |
Краткий осмотр (реферат): | The research was carried out to determine the optimal conditions of polyphenolic compounds extraction from defatted grape seed cake to obtain extracts with the maximum antioxidant activity. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26777 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
labazov_gubsky_optimization_of_polyphenolic_kyiv_2018_509.pdf | 444.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.