Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26777
Название: Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methods
Авторы: Labazov, Maksym
Gubsky, Sergey
Samochvalova, Olga
Ключевые слова: extraction;grape seed
Дата публикации: 2018
Издательство: Kyiv: NUFT
Библиографическое описание: Labazov М., Gubsky S., Samochvalova O. Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methods. Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 84 International scientific conference of young scientist and students, April 23-24, 2018. Kyiv: NUFT, 2018. Part 2. P. 509.
Краткий осмотр (реферат): The research was carried out to determine the optimal conditions of polyphenolic compounds extraction from defatted grape seed cake to obtain extracts with the maximum antioxidant activity.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26777
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
labazov_gubsky_optimization_of_polyphenolic_kyiv_2018_509.pdf444.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.