Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26719
Title: Удосконалення процесу виробництва. Явище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології ковбасних виробів
Authors: Голосняк, Т. А.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Голосняк Т.А. Удосконалення процесу виробництва. Явище синергізму під час застосування гідроколоїдів у технології ковбасних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 64
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26719
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-64.pdf135.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.