Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26709
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГлєбов, І. В.-
dc.contributor.authorДирда, Ю. Р.-
dc.date.accessioned2023-03-15T08:51:22Z-
dc.date.available2023-03-15T08:51:22Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationГлєбов І.В., Дирда Ю.Р. Перспективи використання целюлози в ковбасній промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 63uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26709-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання целюлози в ковбасній промисловостіuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-63.pdf172.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.