Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26685
Title: Доцільність використання глоду одноматочкового у виробництві борошняних кондитерських виробів
Authors: Фоменко, О. М.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Фоменко О.М. Доцільність використання глоду одноматочкового у виробництві борошняних кондитерських виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Полякова О. В. Харків. 2012. Ч. 1. С. 58
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26685
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-58.pdf134.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.