Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26676
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приймак, І. І. | - |
dc.contributor.author | Новік, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T07:03:19Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T07:03:19Z | - |
dc.date.issued | 2012-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Приймак І.І., Новік Г.В. Щодо хлібопекарських властивостей полб’яного борошна. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Лисюк Г. М., Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 54 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26676 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Щодо хлібопекарських властивостей полб’яного борошна | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-54.pdf | 136.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.