Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧоні, І. В.-
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.date.accessioned2022-07-05T11:12:40Z-
dc.date.available2022-07-05T11:12:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧоні І. В., Рогова А. Л. Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 427-428 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2664-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання пюре з кизилу в дріжджових виробахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-427-428.pdf289.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.