Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26628
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМукоїд, Р. М.-
dc.contributor.authorЧумакова, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-14T16:27:58Z-
dc.date.available2023-03-14T16:27:58Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationМукоїд Р. М., Чумакова О.В. Солод у виробництві безглютенових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Ємельянова Н.О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 50uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26628-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСолод у виробництві безглютенових продуктівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-50.pdf134.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.