Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2660
Название: Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного
Авторы: Олійник, С. Г.
Степанькова, Г. В.
Недвіга, С. В.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Недвіга С. В. Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 419-421 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2660
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-419-421.pdf316.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.