Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2657
Назва: Дослідження аеродинамічних властивостей компонентів насіння рицини
Автори: Журавель, Д. П.
Чебанов, А. Б.
Кудінов, К. С.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Журавель Д. П., Чебанов А. Б., Кудінов К. С. Дослідження аеродинамічних властивостей компонентів насіння рицини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 411-413 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2657
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-411-413.pdf410.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.