Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2008Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м’ясних січених виробів з її використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняГоловко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович
2008Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м’ясних січених виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняКоваленко, Валентина Олексіївна; Москаленко, Ольга Василівна