Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26537
Title: Використання вівсяного борошна і плодів журавлини у виробництві пряників
Authors: Колощук, Т. М.
Миколів, Т. І,
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колощук Т.М., Миколів T.І. Використання вівсяного борошна і плодів журавлини у виробництві пряників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Сімахіна Г. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 46
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26537
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-46.pdf136.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.