Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26478
Назва: | Організація управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства |
Автори: | Топоркова, О.В. Шевченко, М.В. |
Ключові слова: | управлінський облік;витрати;система «директ-костинг»;підприємства ресторанного господарства;managerial accounting;costs;"direct costing" system;restaurant enterprises;управленческий учет;расходы;система «директ-костинг»;предприятия ресторанного хозяйства |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Топоркова О.В., Шевченко М.В. Організація управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 200-205. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання організації управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства, що застосовують торговельний метод обліку, запропоновано структурно-логічну схему реалізації управлінського обліку. The question of organization of administrative account of charges by system of «direct-costing» on the enterprises of restaurant economy is considered, that apply the auction method of account, it is offered structurally-logical chart of realization of administrative account. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26478 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_1(1)__31.pdf | 555.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.