Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26478
Назва: Організація управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Топоркова, О.В.
Шевченко, М.В.
Ключові слова: управлінський облік;витрати;система «директ-костинг»;підприємства ресторанного господарства;managerial accounting;costs;"direct costing" system;restaurant enterprises;управленческий учет;расходы;система «директ-костинг»;предприятия ресторанного хозяйства
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Топоркова О.В., Шевченко М.В. Організація управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 200-205.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання організації управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства, що застосовують торговельний метод обліку, запропоновано структурно-логічну схему реалізації управлінського обліку.
The question of organization of administrative account of charges by system of «direct-costing» on the enterprises of restaurant economy is considered, that apply the auction method of account, it is offered structurally-logical chart of realization of administrative account.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26478
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_1(1)__31.pdf555.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.