Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26478
Title: Організація управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Топоркова, О.В.
Шевченко, М.В.
Keywords: управлінський облік;витрати;система «директ-костинг»;підприємства ресторанного господарства;managerial accounting;costs;"direct costing" system;restaurant enterprises;управленческий учет;расходы;система «директ-костинг»;предприятия ресторанного хозяйства
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Топоркова О.В., Шевченко М.В. Організація управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 1(9), Ч.1. С. 200-205.
Abstract: Розглянуто питання організації управлінського обліку витрат за системою «директ-костинг» на підприємствах ресторанного господарства, що застосовують торговельний метод обліку, запропоновано структурно-логічну схему реалізації управлінського обліку.
The question of organization of administrative account of charges by system of «direct-costing» on the enterprises of restaurant economy is considered, that apply the auction method of account, it is offered structurally-logical chart of realization of administrative account.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26478
Appears in Collections:Випуск 1 (9) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_1(1)__31.pdf555.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.