Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011-05-19
Розробка технології швидкозамороженого пюре із селери з використанням процесу кріодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Дорошок, Т. В.
2011-04
Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану форму
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Леухіна, Л. В.
;
Маціпура, Т. С.
2011-04-19
Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
2011-04-19
Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
Discover
Author
3
Павлюк, Р. Ю.
2
Погарська, В. В.
2
Юр’єва, О. О.
1
Дорошок, Т. В.
1
Леухіна, Л. В.
1
Маціпура, Т. С.
1
Павлюк, Р. Ю.
1
Хоменко, А. В.
Date issued
4
2011
Has File(s)
4
true