Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26437
Title: Конкурентоспроможність і конкурентні переваги підприємства
Authors: Шинкар, С. М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шинкар С. М. Конкурентоспроможність і конкурентні переваги підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 67-68
Series/Report no.: Економіка підприємств харчування та торгівлі;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26437
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-67-68.pdf134.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.