Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26248
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Омельченко, С. Б. | - |
dc.contributor.author | Горальчук, А. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T10:19:33Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T10:19:33Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Омельченко С. Б., Горальчук А. Б. Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 94-96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26248 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання напівфабрикату збивного на основі какао-масла як наповнювача для чизкейків | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-94-96.pdf | 165.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.