Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШушмаркіна, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-13T10:11:34Z-
dc.date.available2023-03-13T10:11:34Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationШушмаркіна А.О. Інноваційні технології виробництва спеціалізованих жирів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.Горальчук А. Б., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 29uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26245-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні технології виробництва спеціалізованих жирівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-29.pdf134.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.