Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26243
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Рибчук, Л. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-13T10:07:17Z | - |
dc.date.available | 2023-03-13T10:07:17Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко М. Ф., Рибчук Л. А. Перспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових паст: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 89-90. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26243 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових паст | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-89-90.pdf | 185.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.