Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26243
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, М. Ф.-
dc.contributor.authorРибчук, Л. А.-
dc.date.accessioned2023-03-13T10:07:17Z-
dc.date.available2023-03-13T10:07:17Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКравченко М. Ф., Рибчук Л. А. Перспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових паст: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 89-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26243-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання молочної сироватки сухої демінералізованої в технологіях цукрових пастuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.11.2018 Розвиток харчов.-89-90.pdf185.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.